Kršćanska društvena mreža!

Registriraj se ili Prijavi preko Facebooka
i nestat će reklame.

Društvena mreža kršćana - O nama

Hvaljen Isus i Marija!!!

Kažu da je najteže početi prvu rečenicu. Evo, led je razbijen.
Dakle, željeli bismo Vam, dragi posjetitelji, predstaviti otvorenu drušvenu mrežu kojoj je namjera u ovom sve otuđenijem svijetu barem virtualno ujediniti i učvrstiti našu zajedničku vjeru kroz tzv. online druženje.

Primjetili smo kako se obično nakon mise svi nekako raspršimo svojim domovima. Čekamo ponovni susret u Crkvi sa prijateljima, poznanicima ili čak rodbinom, a unutar tog "međuvremena" izostaje druženje, razgovor, podrška. Nadamo se kako ćete prepoznati kvalitetu ove platforme te svojim učlanjenjem nadoknaditi svima nam potrebnu utjehu kada nam je ona neophodna. Barem od novih sklopljenih prijateljstava, povezivanja sa postojećim prijateljima ili rodbinom koja možda živi daleko od vas.

Ne donosimo ništa novoga, niti revolucionarnoga ovime što radimo i što želimo postići.
Ne ulazeći u probleme prestanka rada neki sličnih web mjesta pokrenutih tijekom proteklih vremena, možete biti sigurni u slijedeće:

  1. NIKADA nećete morati plaćati članstvo.
  2. NIKADA vas nećemo tražiti niti jednu kunu donacija.
  3. NIKADA od vas nećemo tražiti povjerljive informacije.
  4. NIKADA nećemo iskorištavati vaše i naše slabosti.
  5. NIKADA nećemo dijeliti informacije vašeg članstva radi dobiti.
  6. ZAVIJEK će za članove sve biti besplatno na našoj društvenoj mreži.

Mi ne tražimo donacije, dotacije, milodare, financiranje za održavanje, programiranje ili bilo koji oblik stjecanja materijalnih dobara. Za rad mreže brine se skupina volontera te tvrtka NetBIT.hr koja se zauzela i osigurala internetski poslužitelj, internet domenu, programiranje i održavanje sustava.

Sve što želimo od Vas je da svojim članstvom doprinesete radu kako bismo svi zajedno uživali u tekstovima, člancima, fotogalerijama ili video sadržajima. Vaše članstvo bez pojašnjavanja možete prekinuti u bilo kojem trenutku. Možete odabrati koje infomacije o vama mogu vidjeti drugi članovi. Kada vam dosadi jednostavno na određeni period stavite svoj profil da bude nevidljiv. Sve je na vama. Možete objavljivati video, zvučne zapise, pisati članke, dodavati mjesta i događaje, fotografije i opise svetišta, svetih mjesta, crkvi. Možete objavljivati sve što je u skladu s naukom Katoličke Crkve.

Zatrebate li pomoć, kontaktirajte administratore i moderatore na poveznici KONTAKTI & PITANJA


NetBIT j.d.o.o.
Savska cesta 155A, Zagreb
OIB: 95717842074
MBS: 030214960
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

Račun otvoren u:
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR4024020061100913224

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00 h
Korisnička služba: HELP Desk