KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: KONKRETAN ODGOVOR DAJE JEDINO ISUS

Kršćanska društvena mreža!

Registriraj se i nestat će reklame.

Cijeli članak

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: KONKRETAN ODGOVOR DAJE JEDINO ISUS

Današnji način života sveo se na to da čovjek radi kao nekakav stroj odnosno kao robot. No, radeći na takav način samo je pitanje vremena do kada će izdržati njegovo tijelo i psiha.

 

Kad je stroj nov on normalno funkcionira, možemo reći da funkcionira kao nov auto za razliku od rabljenoga. No, s godinama tj. vremenom uporabe neki dijelovi stroja popuštaju i počnu se kvariti te ih je potrebno zamijeniti. Isto to se događa i s nama ljudima.

 

U početku smo puni snage, sve nam je lako i jednostavno, i na poslu, i u obitelji, ali s vremenom dođe do određenog zasićenja, iscrpljenja, gubitka zdravlja, i tada se nađemo u situaciji da dalje više ne ide i ne znamo što učiniti. A računi za režije stalno stižu. Treba prehraniti obitelj. Ako smo u najmu stana platiti podstanarstvo. Ako smo u kreditu robovi smo kredita itd.

 

Oni koji se ne uspiju snaći u takvim kriznim situacijama najčešće dožive brodolom u svome životu. Brak im se raspada a pomoć od nikud ne stiže. U takvim trenucima potrebno je zavapiti Gospodinu za pronalazak pravog rješenja jer jedino te Isus može izbaviti iz te situacije u kojoj se nalaziš. Jedino Isus Krist iz Nazareta i nitko drugi. Niti jedan zemaljski čovjek koji se rodio na ovom svijetu neće ti pomoći kao što ti može i hoće pomoći tvoj Spasitelj i Otkupitelj koji je došao na ovaj svijet radi tebe i položio za tebe svoj život na križu.

 

Jedino Isus će ti dati konkretan odgovor što ti je poduzeti i činiti! U tvom srcu On će progovoriti.

 

VUKOVARAC Prije 11 dana 0 29
Podijelite da i drugi pročitaju
 
Komentari
Poredaj prema: 
Po stranici:
 
  • Budi prvi koji će komentirati
Informacije o autoru
02.08.2022. (Prije 11 dana)
Sviđa li vam se članak?
3 sviđa mi se
Koja je vaša reakcija?
 
Akcije
Kategorije
Korisne objave (22 članci)
Svjedočanstva (3 članci)