KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: NEMA PRAVDE NA OVOME SVIJETU

Kršćanska društvena mreža!

Registriraj se i nestat će reklame.

Cijeli članak

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: NEMA PRAVDE NA OVOME SVIJETU

Na ovome svijetu nema pravde niti će je ikada biti. Pravda je jedino u Isusu Kristu. Gledajući duhovnim očima shvatit ćemo da su sve ove zemaljske i materijalne stvari s kojima se susrećemo u životu tako prolazne da se ne vrijedi zbog ničega nervirati. Jer neke stvari na ovome svijetu su uistinu nerješive. Koliko god ih pokušavali svojim vlastitim snagama sami riješiti jednostavno ne uspijevamo u tome. Pa da platimo i najboljeg odvjetnika ponekad je pravda nedostižna i neostvariva.

 

 

No, nepravda koja nam se često zna dogoditi i koja nam se možda trenutno događa te koja nas okružuje možemo reći gotovo na svakom koraku može nas toliko pogoditi da dok je se ne riješimo ispred sebe ne vidimo ništa već nam se u mislima vrti samo to što nas je pogodilo, što nas pogađa i dovodi u stanje nemira. I zapravo tada padamo u ruke Zloga koji nam oduzima mir i želi nas odvojiti od Boga. Iako znamo da nismo ništa skrivili niti loše učinili ta nepravda nas previše boli. Ne možemo tako olako prijeći preko nje i prihvatiti je i to je zapravo normalno. Kako prihvatiti nešto što nema nikakve logike i kad se sve okrenulo protiv nas a ne znate ni zašto niti kako?

 

Najbolji način i lijek protiv svake nepravde je molitva. Ako smo u molitvi naš duh će početi uranjati u Isusov duh. Isusove misli postat će naše i tada će nam On biti na prvome mjestu. Nepravda neće nestati. Ona će još postojati ali bit će toliko malena i neznatna da nam više neće oduzimati taj neopisiv Isusov mir koji smo od njega zadobili.

VUKOVARAC 13.08.2022. 0 93
Podijelite da i drugi pročitaju
 
Komentari
Poredaj prema: 
Po stranici:
 
  • Budi prvi koji će komentirati
Informacije o autoru
13.08.2022. (Prije 43 dana)
Sviđa li vam se članak?
3 sviđa mi se
Koja je vaša reakcija?
 
Akcije
Kategorije
Korisne objave (33 članci)
Svjedočanstva (3 članci)