Katolička društvena mreža!

Registriraj se i nestat će reklame.

Pomoć - Često postavljana pitanja
Kako mogu prenijeti primarnu fotografiju?
Idite na račun, a zatim kliknite na Avatar. Avatar ćete moći odabrati kao svoju glavnu fotografiju ili možete prenijeti fotografiju s računala ili mobitela. Ako je instaliran modul Fotografije, na stranici Prikaži fotografiju možete postaviti fotografiju kao zadani avatar.

Kako mogu urediti svoj profil?
Idite na račun, a zatim kliknite Uređivanje profila. Moći ćete urediti detalje svog profila, poput naslova, opisa, spola itd.

Kako mogu poslati privatnu poruku korisniku?
Postoje dva načina na koje možete poslati privatnu poruku korisniku
1) Kliknite ikonu pošte u izborniku člana i odaberite Sastavi. U polje Primatelj upišite korisničko ime korisnika kojem želite poslati poruku. Ako korisničko ime postoji, pojavit će se dok upišete korisničko ime. Na taj ćete način osigurati da unesete ispravno korisničko ime.
2) Na korisničkom profilu možete kliknuti Pošalji poruku.

Mogu li vidjeti poruke koje sam poslao?
Kliknite ikonu pošte u izborniku člana i kliknite Izlazni spremnik. Ovo će vas odvesti u Outbox koji sadrži poruke i pozdrave koje ste poslali. Možete imati samo prikaz poruka ili samo čestitke, tako da stavite kvačicu pored onoga što želite vidjeti. Ako, primjerice, uklonite kvačicu pokraj Poruke prikazat će se sve osim Poruka i obrnuto.

Slučajno sam uklonio pogrešnu poruku, mogu li je preuzeti?
Kliknite ikonu pošte u izborniku člana, a zatim kliknite Trash. Prikazat će se sve poruke i pozdravi koje ste izbrisali. Odaberite što želite preuzeti i kliknite Vrati. Odabrane poruke sada će se vratiti u pristiglu poštu.

Jesu li moje poruke ovdje trajno osim ako ih ne izbrišem?
Da bismo uštedjeli prostor na našem poslužitelju i osigurali da web mjesto ne radi ono što ne treba pokretati, stare poruke se mogu povremeno uklanjati.

Kako funkcioniraju pretplate?
Kad se pretplatite na drugog korisnika, profil tog korisnika bit će naveden na vašoj stranici za pretplate. Ovo se također odnosi na pretplatu na aktivnosti drugih korisnika, poput blogova itd.

Član me uznemirava, što mogu učiniti?
Ako vas član web stranice uznemirava, zanemarite ili blokirajte tog korisnika. Ako problem napreduje, obratite se administratoru web mjesta.

Zašto je moj račun ukinut?
Strogo provodimo naše Uvjete pružanja usluge i poduzimamo sve napore kako bismo bili sigurni da ih svi korisnici stvarne osobe i iskrenih namjera. Vaš je račun možda bio ukinut zbog kršenja Uvjeta pružanja usluge. Ako smatrate da je vaš račun ukinut bez valjanog razloga, molimo vas da kontaktirate administratora web mjesta.

Zašto se u mom statusu profila navodi čeka odobrenje?
Administrator je možda odabrao da se profili prvo odobre prije nego što se pridruže web stranici, kako bismo bili sigurni da se radi o stvarnim osobama.

Zašto se ne mogu prijaviti na svoj račun?
Moguće je da ste pogrešno napisali zaporku ili da je CAPS LOCK bio uključen dok ste upisivali lozinku. Pokušajte utipkati zaporku kad je isključen CAPS LOCK. Ako to ne uspije, možete zatražiti lozinku koja će biti poslana na adresu e-pošte koju ste naveli kad ste se registrirali.