Devetnica Gospi Fatimskoj - 5. dan

Peti dan

Molitva za svaki dan devetnice:

Moj Bože! Vjerujem u Te, klanjam Ti se, uzdam se u Te i ljubim Te. Molim Te da oprostiš onima koji ne vjeruju u Te, ne klanjaju Ti se, ne uzdaju se u Te i ne ljube Te.

Presveto Trojstvo, Oče, Sine i Duše Sveti, duboko Ti se klanjam i prikazujem Ti tijelo, krv, dušu i božanstvo Isusa Krista, prisutna u svim svetohraništima svijeta u naknadu za uvrede, svetogrđa i ravnodušnosti kojima te vrijeđaju. Po neizmjernim zaslugama Presvetog Srca Isusova i Bezgrešnog Srca Marijina, molim te za obraćenje jadnih grešnika. Amen.

Srce Marijino, budi naše spasenje!

Objavom svog Bezgrešnog Srca Majka nam poručuje da su u pitanju i naša srca, srca zatrovana, ispunjena gorčinom. Tu je izvor svih naših ovozemnih jada. U srca treba pustiti božansku struju života da ih očisti, krv Srca njezina Sina da ih obnovi i oživi. Kad naše srce postane čisto i plemenito kao njezino, tada će se sve obnoviti, život i ljubav će procvjetati. Gospa je u Fatimi istakla pobožnost prema Bezgrešnom Srcu sa željom da se ukorijeni u svijetu, u tom našem svijetu kojega oblikuju naša srca tako puna slabosti, grijeha, nečistoće i mržnje. Marija je u Fatimi mnogo obećala, stavila nam na raspolaganje svu svoju ulogu posrednice i majke. Od nas traži pobožnost svom Srcu, a to znači: povjerenje, poštovanje, udivljenje i predanje.

Zaziv: Moj Isuse...

Naša Gospo Fatimska! Moli za nas!

Bezgrešno Srce Marijino! Moli za nas!

Slatko Srce Marijino! Budi naše spasenje!

Blaženi Franjo i Jacinto! Molite za nas!

Devetnica Gospi Fatimskoj po danima:

Devetnica Gospi Fatimskoj - 1. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 2. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 3. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 4. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 5. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 6. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 7. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 8. dan

Devetnica Gospi Fatimskoj - 9. dan

Podijelite da i drugi pročitaju
  • 953
  • Više
Komentari (0)
Prijavite se ili registrirajte da biste komentirali.