·   ·  37 objava
  •  ·  4 prijatelja
  • 4 pratitelja

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: TETOVAŽE NA TIJELU

U ovo današnje „moderno i suvremeno“ vrijeme skoro već na svakoj osobi možemo vidjeti istetoviran nekakav crtež. Od različitih sotonističkih simbola (zmije, kosturske glave, zmaj, Pentagram, Yin-Yang, simbol beskonačnosti, broj zvijeri 666 itd. ) pa do vjerskih simbola (krunice, križevi, vjerske poruke, znak ribice - ihtis) itd. Čest je slučaj da roditelji tetoviraju na svoju kožu datume rođenja svoje djece i sl.

No, tetovaže na tijelu bez obzira što je istetovirano na koži nisu i ne dolaze od Boga. Tetovaže su znak duhovne ranjenosti osobe koja je upala pod utjecaj ovoga Svijeta tj. pod utjecaj Zloga. Osoba koja želi istetovirati svoje tijelo to čini misleći na taj način dobiti osjećaj sigurnosti i veće vrijednosti pred ljudima no, to je potpuna zavodljivost i obmana Sotone. Istetovirane osobe svojim tetovažama postaju, nažalost, idoli mnogobrojnim mladima koji slijede njihov primjer.

Osobe koje nose bilo kakav oblik tetovaže trebaju iste što prije ukloniti sa svoga tijela kako bi ponovno mogle biti u Božjoj prisutnosti i njegovoj milosti. Do te spoznaje moraju naravno najprije doći kroz osobnu molitvu, sakrament sv. Ispovijedi, sudjelovanjem na svetim misama, razgovore sa svećenicima, čitanjem Svetoga pisma i života brojnih svetaca.

Krešimir Jakumetović

Podijelite da i drugi pročitaju
  • 148
  • Više
Komentari (0)
      Prijavite se ili registrirajte da biste komentirali.