O nama - Katolička društvena mreža
O nama

Hvaljen Isus i Marija!!!

Kažu da je najteže početi prvu rečenicu. Evo, led je razbijen.
Dakle, željeli bismo Vam, dragi posjetitelji, predstaviti otvorenu Katoličku društvenu mrežu kojoj je namjera u ovom sve otuđenijem svijetu barem virtualno ujediniti i učvrstiti našu zajedničku vjeru kroz tzv. online druženje.
Hrvatsku katoličku društvenu mrežu uređuju i vode vjernici, katolici, laici, pripadnici katoličke Crkve ili njezini simpatizeri. Svi registrirani članovi su pozvani uređivati ovu mrežu.

Primijetili smo kako se obično nakon mise svi nekako raspršimo svojim domovima. Čekamo ponovni susret u Crkvi sa prijateljima, poznanicima ili čak rodbinom, a unutar tog "međuvremena" izostaje druženje, razgovor, podrška. Nadamo se kako ćete prepoznati kvalitetu ove platforme te svojim učlanjenjem nadoknaditi svima nam potrebnu utjehu kada nam je ona neophodna. Barem od novih sklopljenih prijateljstava, povezivanja sa postojećim prijateljima ili rodbinom koja možda živi daleko od vas.

Ne donosimo ništa novoga, niti revolucionarnoga ovime što radimo i što želimo postići.
Ne ulazeći u probleme prestanka rada neki sličnih web mjesta pokrenutih tijekom proteklih vremena, možete biti sigurni u slijedeće:

 1. NIKADA nećete morati plaćati članstvo.
 2. NIKADA vas nećemo tražiti niti jednu kunu donacija.
 3. NIKADA od vas nećemo tražiti povjerljive informacije.
 4. NIKADA nećemo iskorištavati vaše i naše slabosti.
 5. NIKADA nećemo dijeliti informacije vašeg članstva radi dobiti.
 6. ZAVIJEK će za članove sve biti besplatno na našoj društvenoj mreži.

Mi ne tražimo donacije, dotacije, milodare, financiranje za održavanje, programiranje ili bilo koji oblik stjecanja materijalnih dobara. Za rad mreže brine se skupina volontera te tvrtka NetBIT.hr koja se zauzela i osigurala internetski poslužitelj, internet domenu, programiranje i održavanje sustava.

Društvena mreža Vjeruj temeljena je na Svetom Pismu. Smatramo da je Biblija neiscrpni izvor sadržaja. U sadržaju koji objavljuju administratori najčešće se nalaze isječci, citati, psalmi, evanđelja ili cjelodnevna liturgijska čitanja. Naravno, objavljujemo i svece, molitve, devetnice te sav nauk i praksu koju je prihvatila i odobrila Katolička Crva i Sveta Stolica. Česte su objave članova sa svojim iskustvima, svjedočanstvima ili poučnim člancima.


NE OBJAVLJUJEMO neprovjerene vijesti i članke koji imaju za svrhu navoditi čitatelje na klikanje naslova. (Clickbait = Clickbait je izraz pejorativnog karaktera, kojim se opisuju senzacionalistički naslovi članaka koji čitateljima web portala navodno nude ekskluzivan ili nesvakidašnji sadržaj.)). Ukoliko želite takav sadržaj, na krivom ste mjestu. Administratori zadržavaju pravo s obavijesti ili bez obrisati takav sadržaj.

Sve što želimo od Vas je da svojim članstvom doprinesete radu kako bismo svi zajedno uživali u tekstovima, člancima, fotogalerijama ili video sadržajima. Vaše članstvo bez pojašnjavanja možete prekinuti u bilo kojem trenutku. Možete odabrati koje informacije o vama mogu vidjeti drugi članovi. Kada vam dosadi jednostavno na određeni period stavite svoj profil da bude nevidljiv. Sve je na vama. Možete objavljivati video, zvučne zapise, pisati članke, dodavati mjesta i događaje, fotografije i opise svetišta, svetih mjesta, crkvi. Možete objavljivati sve što je u skladu s naukom Katoličke Crkve.

Zatrebate li pomoć, kontaktirajte administratore i moderatore na poveznici KONTAKTI & PITANJA

Posjetite i mrežu web sjedišta u sustavu tvrtke NetBIT

 • Forum za mame i roditelje
 • Katoličke vijesti
 • Beatus - Unikatni nakit s vjerskim motivima
 • NetBIT - Izrada web sjedišta
 • Devetnice • NetBIT j.d.o.o.
  Savska cesta 155A, Zagreb
  OIB: 95717842074
  MBS: 030214960
  Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

  Račun otvoren u:
  Erste&Steiermärkische Bank d.d.
  IBAN: HR4024020061100913224

  Radno vrijeme:
  Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00 h
  Korisnička služba: HELP Desk