Ponedjeljak - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Ponedjeljak: Mariji, da nam isprosi milost ljubavi prema njoj i Isusu

O Marijo, shvaćam da si ti najplemenitije, najuzvišenije, najčišće, najljepše, najbolje i najljupkije stvorenje.

O kad bi te svi upoznali, Gospe moja, i ljubili te kao što ti to zaslužuješ. Tješim se da toliki broj duša u Nebu i na zemlji žive zaljubljeni u tvoju dobrotu i ljepotu. Pogotovo me tješi što te sam Bog ljubi više nego sve anđele i ljude skupa. Ljubljena moja Kraljice, i ja bijedni grešnik te ljubim, ali premalo. Želio bih veću i nježniju ljubav prema tebi i tu mi milost udijeli, jer ljubav prema tebi je veliki znak predodređenja i milost koju Bog udijeli onima koje želi spasiti.

Majko moja, vidim da trebam biti najzahvalniji tvome Sinu, te da On zaslužuje beskonačnu ljubav. A ti želiš samo vidjeti da je On ljubljen, i to je najvažnija milost za koju te molim: isprosi mi veliku ljubav prema tvome Sinu Isusu Kristu. Ti od Boga zadobiješ što tražiš. Isprosi mi milost da budem toliko sjedinjen s voljom Božjom da se nikad od nje ne odijelim. Ne tražim od tebe zemaljska dobra, ni časti ni bogatstva, tražim ono što najviše želi tvoje srce, da ljubim svoga Boga. Je li moguće da mi nećeš pomoći u ovoj mojoj želji koja je i tvoja? O ne, ti mi već pomažeš, već moliš za mene.

Moli, moli i ne prestani nikad moliti, dok me ne vidiš u raju, izvan opasnosti da izgubim svoga Gospodina, i sigurna da ću ga zauvijek ljubiti skupa s tobom, predraga moja Majko.

Amen!

Nedjelja - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Ponedjeljak - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Utorak - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Srijeda - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Četvrtak - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Petak - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Subota - Molitva Mariji za svaki dan u tjednu

Podijelite da i drugi pročitaju
  • 7279
  • Više
Komentari (0)
Prijavite se ili registrirajte da biste komentirali.