Beatus.hr

  •  ·  Administrator
  • 2 članova
  • 2 pratitelja
  • 528 pregleda

 je mala obiteljska proizvodnja i internet trgovina. Brend je tvrtke NetBIT j.d.o.o. sa sjedištem u Osijeku koja putem ove trgovine prodaje unikatno rađene krunice, nakit s vjerskim motivima, vjerske predmete, šalice i zahvalnice. Ovim putem na neki način i evangeliziramo te odajemo čast i slavu Bogu na svim milostima koje nam je dao.

Pratite nas i na našim društvenim mrežama jer vam pripremamo puno toga lijepog.

Želimo vam obilje Božjeg blagoslova!

Voli vas

ekipa

·
Objavljuje album
Imamo mnogo novih stvari, ali nikako da sve objavimo i stavimo na shop. Ali dobro, pomalo.Ove su mi toliko slatke da sam ih morala prve objaviti. Male krunice s drvenim perlama i Čudotvornom medaljicom 😍Naravno da im je osnovna namjena molitva, a super su jer su jednostavne za držanje i molitvu u autu 😲A kako? Jednostavno otkopčate i zakopčate oko medaljice i stavite npr. oko volana, mjenjača ili retrovizora.Krunica ima čudotvornu medaljicu ili medaljicu Katarina LaboureViše na Beatus.hr
·
Objavljuje članak
Jučer je započela devetnica svim karmelskim svecima. Tom prigodom častimo vas s 10% popusta na krunicu Svetoj Maloj Tereziji 🥰https://beatus.hr/krunice/93-24-slava-ocu-u-cast-svete-terezije-od-djeteta-isusa.htmlUz krunicu šaljemo karticu s tekstom za molitvu 🙏Za sve info, tu smo 😁I 👇"Upamti da u Božjim očima ništa nije maleno. Sve što činiš, čini s ljubavlju."Voli vas vaš Beatus!
·
Objavljuje video
Tisak na šalice - tisak na šalice po željiZagrijte ruke i srce dragoj osobi šalicom koja je prilagođena upravo njoj, a može sadržavati fotografiju, poruku, citat ili poseban dizajn.Kreirajte poklon s kojim će započinjati radosno svaki novi dan uz prilagođen dizajn šalice.Ah. Taj prvi gutljaj vrućeg napitka. Ima li što bolje? Što je s vašom kavom ili čajem u personaliziranoj šalici? Pijuckajte polako dok gledate slike svoje djece ili kućnih ljubimaca, poruku ili samo zabavan dizajn koji volite. To je poseban osjećaj, ako nas pitate.Poklon za svakogaBilo da tražite promišljen dar za blagdan ili rođendan, šalice s fotografijama po narudžbi izvrsne su za svakoga na vašem popisu. Pristupačne i jednostavne za prilagodbu, foto šalice slatki su darovi za obitelj, prijatelje, pa čak i kolege. Šalica s bebom (ili kućnim ljubimcem) po narudžbi bit će predivan dar za bake i djedove - i vlasnike kućnih ljubimaca. Želite začiniti stvari? Dodajte smiješan citat ili šašavu fotografiju koja će im izmamiti osmijeh na lice.A ako tražite način da vaš logotip bude zapažen i izgradite svijest o robnoj marki, naše šalice po narudžbi za tvrtke su idealne – s dostupnim velikim količinama.Stvaranje je jednostavnoOtisnutu šalicu jednostavno je izraditi kao i uživati u njoj. Za početak istražite našu galeriju potpuno prilagodljivih opcija dizajna. Već imate dizajn? Možete ga učitati pomoću našeg alata. Nakon što pronađete favorita, prilagodite ga dodavanjem svojih detalja i odabirom opcija boja koje vam se najviše sviđaju. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo, a vaša će šalica biti spremna za korištenje - ili poklon - za samo nekoliko dana.
·
promijenjeno naslovna stranica
·
promijenjeno profilna slika